Blogg

Panelen är en vit limfärgsemultion som är bruten med grön umbra. Väggen över är rent vit och den rosa är det engelskt rött och frön umbra i. Det kommer att bli ljust o fint i rummet.

Nu är alla väggfältsindelningar färdigmålade. Så nu börjar schablonmålningen. Jag kommer att göra grunden till dekorationerna med schabloner och lägger sen dit detaljerna för hand. Det ska bli så kul!

Tänkte visa skissen och det löpande arbetet med de gustavianska väggmålningarn som vi håller på med. Jag brukar göra ett par olika skissförslag och visa. Ett på det önskemål som de själva har funderat på och sen brukar det ofta bli att det hoppa in en helt annan ide i mitt huvud och då skissar jag den också. Det är inte sällan de väljer min ide faktiskt. Så var det i det här fallet.

Sådär, Nu har vi placerat en monter i utställningen på Nääs Slöjd o Byggnadsvårdscenter. Kan rekomendera intresserade att åka dit. De har jättemycke spännande att titta på och köpa och är fantastiskt trevliga och hjälpsamma med tips och råd. De har också ett stort bibliotek

Vårrundan på Kinnekulle avklarad. Över tusen personer kom till Stampens Kvarn i Gössäter och tittade. Inte bara på oss förståss utan på Värmagårdens hönor, Little One Designs vackra kalligrafismycken och Koronas underbara ReDesign halssmycken.

Nu laddar vi om för nya uppdrag. I veckan blir det grundarbete inför de gustavianska väggmålningarna som ska bli klara innan studenten. Lite fönstermålande och hästnamnskyltar ska väl också hinnas med.